Atelier de teatru

 Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.  
 Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.  
 În cadrul acestui modul, copiii vor beneficia de materiale de documentare, exerciții teoretice și practice, o serie de activităti ce au la bază jocul, dar și momente de "arts & crafts" în care vor invată să-și construiască accesorii vestimentare .  

 În cadrul atelierelor vom aborda următoarele segmente: 

 1.    Personajul meu preferat / Eroii imaginari  
Copiii își construiesc un personaj căruia îi vor da viață, stimuland astfel stima de sine.

 2.    Memorie și Atenție 
 Teatrul ajută activ la dezvoltarea abilităților de învățare. Prin teatru copiii folosesc memoria,  creativitatea, atenția și fac exerciții de concentrare.  Cursurile de teatru îi stimulează intelectual pe copii! 

 3.    Dezvoltarea limbajului
 Copilul se exprimă nu numai verbal, ci și prin gesturi și mimică, comportamental. El învață să  își controleze mișcările și gesturile și să le folosească în anumite situații, ceea ce îi oferă o expresivitate corporală esențială.

 4.    Micul detectiv
 Exerciții de imaginație și gândire logică.  Vizionare de filmuleț și discuții pe marginea     vizionării.

 5.    Transmite propriul mesaj 
 Copiii vor pune în practică tehnicile învățate. 

 Miriam Rizea (actrită /entertainer pentru copii ) este ghidul acestei călătoriii, menite să îi determine pe cei mici să își aducă aportul cognitiv, emoțional, atitudinal și aptitudinal, pentru a atinge un scop: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune . 
 Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structură sa mentalǎ și emotionalǎ. 
 Scopul principal ale acestor ateliere este acela, de a le dezvoltă copiilor un mod constructiv și pozitiv de abordare ă vieții, de a-i ȋncuraja sǎ se exprime liber ȋntr-un mod coerent și expresiv, ȋntr-un cadru mai puțin formal, dar educativ.  

 Categorie de varstă:              3-6 ani și 6-9 ani. 
 Structură:                            Modul de 5 ședințe-60 minute fiecare 
 Număr participanți:               5 - 10 copii  
 Zile:                                     Luni începând cu ora 16.00 
 Locație:                                Clubul Copiilor Isteți 
 Trainer:                                Miriam Rizea-actriță 
 Preț modul:                           140 lei 
 Preț ședința:                           40 lei

 Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro . 
 Vă asteptăm cu drag și voie bună!